cinema nu

 
CAST
VAL
ENG
FRA

Julia Català Roca
mail cinema nu

 

Documentals
Animació
Tallers *
Registres
Fotografia
   

 

· · >
taller taumatropos  

// TALLERS D'ANIMACIÓ //

La primera part d'aquests tallers realitza una aproximació als joguets *pre-cinemàtics, construint alguns d'ells, com el thaumatrope i el zoetrope, i realitzant i dibuixant les bandes que permeten veure les animacions.

La segona part del taller va encaminada a explicar una història amb diferents escenes. Té com a finalitat crear petites peces audiovisuals realitzades amb animació, utilitzant tècniques senzilles i intuïtives que ens permeten explicar una història d'una forma plàstica i creativa. Les tècniques d'animació desenvolupen la percepció del moviment i del temps, treballant el ritme, la duració, les pauses i la velocitat.

     
taller documental  

// TALLERS DE DOCUMENTAL //

Aquests tallers volen proporcionar als participants un mitjà que els permeta expressar-se i aprofundir en aquells temes que desitgen, desenvolupant principalment la seva capacitat creativa, la participació i el treball en equip. Es tractarà un tema d'interès comú, que puga provocar diferents opinions personals i sobre el qual ens documentarem per a generar el material per al guió i el rodatge del documental.

Els tallers són majoritàriament pràctics i es realitzen exercicis i activitats que ofereixen resultats a curt termini, i que estimulen la seva capacitat per a memoritzar i recordar el treball de dies anteriors. Se'ls motiva a que aporten idees, a que decidisquen què és el que volen gravar i a tenir confiança i iniciativa.

...........................................................................................................................................................................................