cinema nu

 
CAST
VAL
ENG
FRA

Julia Català Roca
mail cinema nu

 
Documentals
Animació
Tallers
Registres
Fotografia *

De miradas miradas

< · ·

València, Xàtiva, Màlaga 2003-2004

retrato retrato retrato

Gelatina de plata sobre paper baritat / 80 x 80 cm

Sèrie de retrats fotogràfics de dones del meu entorn més proper. El projecte es centra en la relació que s'estableix entre la persona fotografiada, la que fotografia i la càmera, per a posteriorment interaccionar amb l'espectador. Tracta del fet en si de fotografiar, del plaer de mirar a un altre ésser humà, de captar el moment al qual, davant la càmera, es mostren, mirant i deixant-se mirar, esperant… després d'un moment de quietud, de silenci... clic, el moviment es reinicia, la boca, el somriure, en algun moment desapareixen, i tornen, es fixen, els ulls miren fixament, després es distrauen en l'infinit, esperen.., les mans de tant en tant pugen al cap, es mouen el pèl, es relaxen, es renoven i tornen.., instants on el pensament es relaxa, es troba tranquil i alguna cosa surt de dins.

Exposicions
2003 / Exposició col·lectiva de projectes fotogràfics en la casa de Cultura de Burjassot (sala B).
2003 / Exposició individual en el AULA T de la Galeria VISOR, València.
2004 / DFOTO 2004. Feria Internacional de Fotografía Contemporánea y Vídeo, San Sebastián, en el stand de la Galeria Visor.
2004 / Exposició individual en la Galeria CONTRALUZ de la Agrupació Fotogràfica de Navarra.
2006 / Exposició col·lectiva “dialogo con la piel, a través de 7 miradas femeninas” en la Galeria ARTEKO de San Sebastián.

Premis
Premi Valencia de Fotografia en el certamen de creació jove VALENCIA CREA 2004.

...........................................................................................................................................................................................