cinema nu

 
CAST
VAL
ENG
FRA

Julia Català Roca
mail cinema nu

 
Documentals
Animació *
Tallers
Registres
Fotografia

Muybridge's gait

< · >

Halle 2006 / International Academy of Media and Arts e.V. / 2' 06"

muybridge sombra habitacion

Play >>

Animació 2D

Eadweard Muybridge, el conegut fotògraf, ens mostra en primera persona com realitza un pas a càmera lenta. Curtmetratge realitzat a la International Academy of Media and Arts e.V., Halle, Alemanya.

M'agrada treballar al voltant del tema de les accions diàries i la capacitat del cos per a l'activitat. En animació el tema del moviment i la locomoció estan sempre presents, però el que volia amb aquest exercici era parlar del moviment en si mateix, analitzar-ho i estudiar-ho. La meua proposta per al curs EAM estava enfocada en la locomoció humana. La idea era explicar detalladament, com es desenvolupa un cicle complet al caminar, entre dues posicions idèntiques. Caminar és un moviment innat i essencial, i és necessari cada dia. La locomoció es defineix com "la capacitat dels animals per a moure's d'un costat a un altre per la seua pròpia acció".

Realització / Julia Català Roca

Desenvolupat gràcies a l'ajuda del programa EAM en Halle (Saale) i supervisat per Dan Boulos. Moltes gràcies a tots els professors, tècnics i amics.

Links
International Academy of Media and Arts e.V. - Web >>

...........................................................................................................................................................................................